söndag, juni 09, 2013

en väldigt lång resa.

En resa på liiite över fyra år är över. Alla dessa nappbilder hade jag i mobilen.. ändå tycker jag att vi varit både slöa (som inte gjorde detta förlänge sedan..) och hårda då hon fått ha den när vi åkt bil, när hon sover och så när hon varit sjuk..
Men nu är det slut, napparna knöt vi fast hos kaninerna i hembygdsparken. Där var en bur som var utan nappar och de kaninerna var det synd om tyckte Astrid. Kvickt som attan rusade hon iväg och vi mös sedan med glass.
Men vid läggning var det inte lika mysigt. Älskade barn!

1 kommentar:

Melanie sa...

Stora tjejen nu! Och förstår att det kan komma tuffa och jobbiga stunder, men det går ju över i alla fall. Vi ska också ta fajten nu i sommar när hon fyller 3. Har pratat mycket om det med henne redan och precis som Astrid, så har hon inte haft nappen mycket. Bara vid sova eller när hon varit lessen. Många barn har ju napp i munnen jämt, sånt stör mig lite för varför? Dom kan inte prata och man hör inte alls vad dom säger...Nåja, hoppas det går bra och nu är det gjort! ;) Känns det inte lite nostalgiskt? Tänker på Moa, ingen blöja, ingen napp - stora barn helt plötsligt!