söndag, november 04, 2012

en förmiddag med farmor.

Dagen började tidigt.. som alla våra dagar. Men här kan man inte bara smyga upp eftersom vi sover i ett annat hus, vårt renoveras ju och nu när det är kallt ute är det för kallt att sova där. Så iaf, dagen började med sagoläsning med hjälp av nattlampan tills det blivit ljust ute. Sedan gick vi över till farmor & farfar. Åt frukost, lekte och bakade. Astrid lekte hela förmiddagen med farmor och jag fick sova i två timmar med Alfred. Underbart!!
Sedan åkte farmor till jobbet och vi gick ut i skogen. Härligt!

3 kommentarer:

Frida - Militärmamman sa...

Vilken mysig och underbar dag!

Tina sa...

Låter som en mysig dag vännen! Du nu måste vi snart ses så att du kan få den där rullgardinen om du fortfarande vill ha den! KRAM!

stina sa...

Så mysigt!!! Jag har fortfarande inte förstått - ska ni flytta ut i skogen? I skåne? Det ser så mysigt ut där...

Det är klyddigt med bilstolar... De sgäer ju bakåtvänt till 4 år, helst längre och jag som är bilrädd vill ju att barnen ska sitta BRA!

Nu i helgen har mannen flyttat fram Bellas stora klumpstol (Brion) som on knappt får plats i, till framsätet för att se om det blir bättre.

L har en liten Britax Hi-way som ger mycekt mer benplats och den tar i sig inte så mycket plats... Tyvärr ÄGER Lillasyster den och hon bara bråkar om vi sätter henne i Brion (inte konstigt för den är hemsk att sitta i). En sådan hade vi gärna haft till Bella också men att köpa en ny... Jag vet inte.

Kram Stina