tisdag, oktober 09, 2012

en knippåminnelse.

“Den 11 oktober är internationell flickdag. Det beslutade FN:s generalförsamling i december. Initiativet till dagen kommer ursprungligen från Plan, som har kampanjat aktivt för att frågan ska behandlas av FN. Den internationella flickdagen kommer att användas för att informera allmänheten om flickors rättigheter och för att diskutera frågan med beslutsfattare.” Plan Sverige
Bild lånad från plansverige.orgSnippgympa vill uppmärksamma Internationella Flickdagen nu på torsdag 11 oktober genom att  härmed utmana alla er som gillar och följer oss, både kvinnor och män, att under hela internationella flickdagen räkna era knip och sedan donera en krona per knip via Plans sida så de kan fortsätta sitt arbete mot diskriminering och våld mot flickor. 
Vill man kan man sedan redovisa antalet knip man skramlat ihop under dagen i kommentarsfältet nedan, något som så klart är helt frivilligt. 
Inga bidrag är för små, inga knip är för många! 
Givetvis antar vi själva vår egen utmaning och ger en krona per knip. 
Läs mer om Internationella Flickdagen här!
  
En daglig påminnelse om att knipa för oss vars bäckenbottnar inte är vad de en gång varit
och för alla er andra som helt enkelt vill hålla er fitta!
  Har du missat snippgympa.nu?
 
 
 
Det var faktiskt Karin som gav mig inspirationen att publicera detta inlägg.
Hon var nämligen först!
Och har du missat henne så gör ett besök där också!

4 kommentarer:

Karin sa...

Haha klart det är ok! Sprid ordet!

Tina sa...

Oj! Hade ingen aning om att det fanns en internationell flickdag och inte heller att det fanns ngt som heter snippgympa.nu Knipa är jag alldeles för dålig på, ngt jag har blivit uppmärksam på nu när jag är förkyld och nyser och hostar massor :-O KRAM!

Nina I Snippgympa sa...

Tack för att du skriver om vårt projekt!

Melanie sa...

haha tänk att det finns en dag för allt;) men det är bra! jag är faktiskt väldigt bra på att komma ihåg detta, gör det varje dag och till slut får man liksom rutin på det;)!