tisdag, april 10, 2012

en tripp till badhuset!

Astrid har aldrig varit på badhuset och idag skulle kusinerna dit så att hänga på var självklart.

Så nu sitter jag här med Alfred och tittar på medan de åker vattenrutchkana och Astrid är så nöjd. Hon ler med hela huvudet och säger att det är fantastiskt!


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

En chic mammas bekännelser sa...

visst är det sjukt :S

hoppas att du får en fin dag kram

Alfva sa...

Underbart! A älskar badhuset och hoppar högt varje gång hon får åka dit. Nu är det ju lite svårt med två, men så fort Lilla E blir stor nog att bada själv också så ska vi nog dra iväg ordentligt.

Tina sa...

Åh vad mysigt! Förstår att Astrid tyckte det var fantastiskt! Hoppas att det inte slutade som för Tuva bara. Massor av kramar finaste!

Lina sa...

Vad mysigt :) man (vi) är ju aldrig på badhus, har inte varit det på mååånga år. Får väl bli ändring på det när G blir större (och man själv mindre haha) kram!

Lina sa...

Ja visst va vi fina ;) ja du, en hellackering kostar nog mellan 15.000-20.000kr kanske mer så det är icke billigt om man säger så. En fika nästa vecka låter perfekt :) vi får kanske prata om den där tårtan om ni nu ville ha hjälp ;) jag försöker byta helg så vi kan komma (om vi blir bjudna dvs ;)) kram

En chic mammas bekännelser sa...

godmorgon fina du, sitter och kollar på the voice och nu har forskare kommit fram till att idag är årets tråkigaste dag, hur skall du tackla detta ? :p

ha det fint kram