fredag, mars 02, 2012

en tokig miss.

I happyfriday inlägget kom det med en bild från förra sommaren när Astrid säger hejdå till kompisen Tuva på hennes sista dag på världens bästa förskola... Blev ju gråtmild nu när jag såg den. Finaste tejerna och bästa förskolan. Jaja vad är en bal på slottet. Hade aldrig funkat att gå kvar där och bo där vi nu bor.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

Grynet sa...

SV: Jaaa riktigt härligt med hissen igen!
Håller med om att det inte är okej att stå och skrika "bara för att". Därför är det bra med regler eller vägvisare eller vad man vill kalla det. "Du får göra så här, men då får du göra det på det här viset". När det gäller känsloyttringar är jag övertygad om att det är bättre än att försöka stoppa/hindra.
Jag jobbade en gång som resurs åt en 9 årig kille som var utåtagerande och jag körde på den taktiken. Han blev tryggare, och gladare och utbrotten kom glesare.

Frida - BF+9! sa...

Vad underbart att ni är i Småland! Eller hur är det lättare att slappna av och baar vara när man är iväg i "sommarhuset" sådär än när man är hemma?! Jättefina bilder!
Vi har med en annan vagn hos svärföräldrarna så vi slipper dra vår egen i bieln då man gärna har med sig lite annan packning... =)