onsdag, mars 21, 2012

en ledig tisdag.

Det var ju tandläkarbesök igår, idag ville Astrid gå dit igen. Hihihii känns bra. Hon gapade stort, åkte i tandläkarstolen och charmade tandläkaren. När vi skulle gå fick hon en tandborste och en tatuering med sig. Lyxigt!

Vi promenerade ner på stan, plockade lite blommor och gick sen till biblioteket. Vi har fikat där en del så när vi nu kom dit var hon ju hungrig... Vi delade på en smörgås och sedan en kanelbulle. Sen blev det lek, pyssel och boklåning.

Härligt!

Vi har saknat biblioteket!


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

Tina sa...

Duktiga Astrid! Första gången vi var hos tandläkaren med Tuva vägrade hon att öppna munnen! Mysigt att gå på biblioteket! Det är vi väldigt dåliga på. De få gånger vi har pallrat oss dit har det varit stängt av olika anledningar :-( Hoppas ni får en mysig onsdag gumman! KRAM!

Karin sa...

duktig tjeja!

Lina sa...

Mmm den där fikan såg väldigt god ut :) vad skönt att hon gillar att gå till tandläkaren, det gör ju allt så mycket lättare :)
Ja den birkabullen gick inte av för hackor :) nu va den ju till Gustav men deras sånna är ju sjukt stora (den ena bullen låg över typ halva) så jag hjälpte ju givetvis till att äta :)

Jessica sa...

Åh vad jag saknar att vara mamma ledig!!

Mysigt ni har det :) kram!