måndag, mars 19, 2012

en läskig storm.

När man gå av bussen och håller på att blåsa bort tillsammans med vagn och barn blir man rädd. Men inte så rädd som när vinden sen tar tag i vagnen och blåser ut den i vägen samtidigt som Astrid blåste av ståplattan. Hennes mössa blåste av och det blev rödgubbe. Men vi kom ingenstans!

Vagnen mitt i vägen, Astrid hysteriskt skrikandes efter pappa och Alfred bubblade ur munnen. Fy tusan vad läskigt!

En stor fet dagens ris till tanten som sprang förbi utan att hjälpa till men världens största fång rosor till farbrorn som hjälpte oss över!

Minns inte om jag varit så rädd någon gång.


Men sen blev det en väldigt bra dag med lek hos Tuva, frukost också.. plus lunch, lite film och mer lek innan vi gick en halv mil hit när blåsten lagt sig och fikade i vår trädgård.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

Lina sa...

Usch låter riktigt otäckt det där!! Tur att det gick bra och att fanns en vänlig själ till räddning i alla fall. Förutom det såg det ut som att ni hade en mysig dag! Längtar till fikan på torsdag! Kram

Tina sa...

Men fy vad otäckt gumman! Ja det blåste verkligen rejält igår. Vilken tur att det kom förbi en snäll farbror som i alla fall hade lite civilkurage att hjälpa till. Massor av kramar!

JoHo sa...

Huuu vad läskigt!! Usch! Tur att det gick bra i alla fall :)

Ni har SÅ mycket mer vår än här uppe i Sthlm/Uppsala... ah, avundsjuk! :p (fast just nu är jag av förklarliga skäl mest inomhus. TACK för pepp och tankar, det har värmt!)