torsdag, mars 15, 2012

en härlig torsdag.

Ja såhär fint är det hos Lina med familj. Jag vill också ha ett runt matbord! Finfint!

Det blev lek för Astrid med Gustav, medan vi dukade fram förmiddagsfika. Emelie och Agathon var också på plats och barnvyssandet värvades med snack, fika och blöjbyten.

Sedan slöade vi alla en stund i soffan medan alla barn förutom Astrid sov middag. Hon satt dock med napp och snutte i mitt knä och mös en stund innan hon smet ut i köket med Lina för att göra frostingen till cupcakesen.

Astrid är i himmelriket när hon får vispa, smaka och välja i strösseldjungeln. Och ja, ni ser ju hur fin den blev! Dock pyntade jag mer än hon eftersom hon åt det mesta själv...

Som ni ser på bilden var det två olika smaker, blåbär och choklad. Mums alltså!

Sedan lektes det ännu mer innan finaste Lina erbjöd denna trötta tvåbarnsmamman skjuts hem. Ja tjejen hade extra bilstolar och satte in dessa för att vi skulle komma hem till kvällsmaten utan stress och byten. Tusen tack!

Och ja, tack kära ni för en härlig dag!


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

Iwan Mazz sa...

Vilken lyx att bli hemkört sådant gillas :) (Y)Sen Outfit på Alfred nice var länge sen man såg den hehe Kramis Ps fina bilder :)

Frida- Militärmamman sa...

Vilket roligt äventyr med tågresa och allt! Cool tapet där i köket vid det fina runda bordet. Roligt med folk som vågar, själv är jag på tok för feg för sånt tyvärr.
Bakelserna ser fantastiskt goda ut. Älskar frosting! Och vackra strössel. Det är jag och Astrid. :) Gillar verkligen de vackra virkade bakelserna med. Är de köpta? Hade varit perfekt till Elise.
Kram

Tina sa...

Hej hjärtat! Det ser ut som att ni hade en fantastisk dag igår! Hoppas fredagen blir lika bra! KRAM!

Spanienfrugan sa...

ser ut som ni hade det bra :) Gillar deras gröna tapet i köket!