onsdag, februari 15, 2012

en febrig onsdag.

Världens största surdegsbröd som inte uppskattades av Astrid. Hon spottade ut det och förklarade att det var inte gott för det var gammalt hahahaa underbara tjej!

Vi åt frukost, hon fick annat bröd dock..

Alfred han sov, sov och sov ändå tills Astrid skulle sova middag. Då skulle han helt plötsligt vara vaken.. så mmm hon sov nog 15min eftersom hon inte vill sova själv och att ha mig och lillebror där var inte vad hon hade tänkt sig.

Sedan kom det paket från Tyskland. I lådan fanns förutom presenter och ett väldigt fint kort en massa snöflingor. Här finns nog fortfarande någon kvar på golvet, de var lite som granbarr. De förökade sig när man vände ryggen till.

Astrid present sprang hon iväg med, Alfred fick en siggflaska. De är superbra! Astrid har en likadan fast med djungeldjur och den är kanon.

Till kvällsmat gjorde mannen och Astrid pannkakor. Mums!


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

Tina sa...

Hej hjärtat! Vem har feber? Hoppas det går över fort iaf. Önskar dig en fin dag gumman! KRAM!

Tina sa...

Jättefin header förresten! Du är så DUKTIG! KRAM!

Spanienfrugan sa...

Vilken skön dag ändå! Jag åt också pannkaka igår :)

Melanie sa...

åh vilken fin och mysig header du har fått, så personlig!
Vi åt pannkakor till mellis igår, alltid gott:-)

JoHo sa...

Mysig dag! (var tvungen att fnissa åt surdegsbrödkommentaren, vår 2.5-åring reagerade precis likadant när hon fick smaka för ett tag sen haha!)

Frida - Gravid Militärmamma sa...

Brödet ser supergott ut! Jag har aldrig bakat med surdeg. Märkligt nog, jag som bakar så mycket... Och efterrätten som din mammagjort ser med läcker ut! Vilka goda dagar!
Och fina presenter från när och fjärran!