söndag, juli 05, 2009

Åska o åter åska

Nu efter flera dagars åska kan man starta modemet o telefonerna igen, inte för att mobilen har någon täckning (förutom på en liten milimeter i köksfönstret) men den vanliga telefonen..
Så om ni undrar hur vi har det kan jag uppdatera er med att det är super duper varmt o att åskan inte hjälpte till att ta bort all värme.Idag är det molnigt, får man utbrista jippie eller blir folk tokiga då?

Så idag bär det av till Kalmar o IKEA för att köpa gardiner o lite saker till huset.Annars har det mest mysts med bebis, rensats ogräs o spelat Carcassonne som jag veeerkligen kan rekommendera.

4 kommentarer:

Anonym sa...

du får GÄRNA utbrista jippie! det gör jag också. mådde så lagom bra igår och i två nätter nu när det varit så satans varmt att man inte ens kunnat tänka.

uuuu det där spelet får vi leka med nån dag!

Kroonhjelms sa...

hello! hur har ni det?? visst blev det ett riktigt brakoväder och nu är det mest småmulet hela tiden och regnar till och från. vi funderade faktiskt med på IKEA KALMAR i sön men Nils var inte på sitt bästa humör så vi stannade hemma. Kram till er

m family goes västerut sa...

Kram!

Kraxpelax sa...

Personal advertisement, blog tips:

http://singleswingle.blogspot.com/ My poetry.

http://screenfonds.blogspot.com/ My Babe Wallpaper Art.

Reciprocity! If you care to visit my blogs, I would be just happy to see a "personal advertisment" for your own blogs in return.

Best wishes,
- Peter Ingestad, Sweden